Weeey

Sitter här & pumpar musiic på högsta volym. The voice of hip hop and rn'b (y) just nu spelas kat deluna - run the show. den är såååå bra , sjunger som in i helvete , (tur att ni inte hör;) hahaha.  

You want this don't front qué qué qué pasa
Speak up cuál es la cosa
Ven aquí let's get closer and closer
I say no oh oh
If you wanna take it slow oh oh
Catch up well now let's go oh oh
Together we run the show oh oooooooooh :D

Ska storstäda i mitt rum idag, röja ut garderoben och rensa rensa rensa, och min byrå.. oho det är katastrofation typ ;OO yeye men jag fixar't (y) pappa stack på Matchen nu , Bhc. Jag håller tummarna , men mest för pappas skull. han älskar hockey och bhc. Själv äre elfsborg för hela slanten för mig, dom ligger en poäng under kalmar som dom möter idag! KROSSA KROSSA KROSSA! 

Jahapp får väl berätta lite om min helg då, i fredags kom min älskling och vi drog på fest till elins kusin. Blev lite smått bråkigt mellan mig och gaz. Blev lite dörrar som fick lida för det ;$ haha det behöver vi inte prata mer om men tjurigheten gick över lika snabbt igen , som alltid. Jag är nog ganska envis av mig tror jag "/ Jaja, på lördagen åkte han hem ganska tidigt för han skulle vara med sin bror. Då åkte jag, elin & veronica till stan. Shoppade lite faktiskt. Det blev en brun halsduk och chinos (y) schnyggt. Sen skulle jag träffa gazmend i göteborg för vi skulle käka på restaurang. Så tog bussen med elin och vera som skulle gå på bio där. Resan dit var väl mindre lyckad, spillde ut hela min redbull mellan mina ben :S snacka om att jag var pigg sen ! Reeed bull ger dig vingar :D:D:D:D nej jag skoja bara. oooh min humor dödar! Yeye, iaf .. jag & älsk försökte hitta värsta mysiga restaurangen , men alla va fan 23 år. ska man svälta ihjäl om man är under 23 då eller :O :O eller nej då får man bli fet ist o trycka i sig donken hahah. Nä men vi hitta ett ställe som såg skit fint ut , så vi satte oss o allting, så när vi fick menyn märkte vi att maten va fett äcklig.
A: Kan vi dra?
G: Aah gärna ..
A: Är du redo ?!
G: Va ?
A: Spring då ahhahahaha
G; OOO SA MAAAAAAAAREEEEEEEE

Till slut hitta vi iaf ett jättemysigt ställe, där satt vi ganska länge och bara tjatade om allt. oooh va jag älskar dig asso!
Sen samtidigt som vi skulle dra hem var elin och veras bio slut så vi åkte tsm till borås sen :) hahah snacka om cp bilresa .. "READY WHEN YOU READY NOW, TAKE IT LITTLE HIGHER NOW" nananaaaaa
Ladies if you got it, show it off and dont hide it, mummies if you stash it, work it out, come on flash it, wiggle it and jiggle it and work it work it out, spinnin yeap keep rollin and lets turn this party out. (y) när vi skjutsat E & V till sjömarken åkte jag och gaz till statiol och köpte chips och dricka för vi skulle kolla film hemma. Väl hemma när vi satt på filmen somnade idioten. Direkt! Jahaja tänkte jag och somnade inte långt efter.. Nu har han åkt hem och jag ska som sagt storstäda, de gäller bara att komma igång. men det kmr nog gå bra för jag är på skitbra humör så de blir nog lite städ, lite dans, lite städ, lite dans osv. så är det. 

Ye ganska långt flummigt inlägg men det får ni ta ;D haha '
ciaaaaao :) <3


tråkigaste dagen ever ,.

Ännu en dag hemma , tråkigare än tråkigast asso. Jag vill bli frisk nu! Så typiskt att vara sjuk när det är så fint väder ute. Jag kan nästan lova att jag har den oturen att vädret kommer suga totalt när jag blir frisk. Yeye , sånt får man ta. På fredag ska jag iaf klippa topparna , eller "klippa slingor" som jag sa till frisören (a) haha sa fel. Får även min lön då! (y) efterlängtat, ja! Och på måndag blir det direkt till frissan och göra hårförlängning! perfa.
Nu ska jag hoppa in i duschen. pusspusspuss






:|

Nu börjar man bli sjuk också. Har världens huvudvärk, ont i ögonen & högra örat :(( min dag har typ sett ut såhär : sova, äta lite, sova, gå på toa, sova, kolla bdb osv. Ja, snacka om drygt. Ush. Andra Avenyn börjar idag iaf (y) finally! Kan det bli bättre en sjuklig söndagkväll? nope det kan det inte. huehue. jaja, ska inte trötta ut er mer. ska mysa lite med lilla tjockis nu ist. Ha det finast. Puss&kram /

anställningsintervju, skara & älskling (y)

Anställningsintervjun gick faktiskt bra! Hoppas jag får jobbet, det verkar jättebra.
Och trevligare människor får man leta efter asso. Ska åka till min bror snart.
Äntligen har du flyttat lite närmare din lillsyrrä (a) <3 Ikv kommer min EFTERLÄNGTADE älskling. Gazmeeeeeeeeeend :DD har saknat dig så. Jaja, nu ska jag bädda min säng med nya lakan.
Ny lakan is the shiet asså! det finns nästan inget bättre. eller jo men aja. ha en bra dag iaf! hejdå


älskling .. ?

Vet du om hur mycket jag älskar dig? att jag tänker på dig precis hela tiden, att jag alltid alltid alltid vill vara med dig? jag tror inte riktigt du förstår. Du är det absolut bästa som hänt mig. Jag har aldrig känt såhär. Jag är den lyckligaste tjejen i hela världen när jag är med dig. 
Älskling? Jag behöver dig. Du är den enda <3

real love stories never have happy endings
because real love stories never end.
A&G always and forever '


Fredag.

another day, another drama.

& fake a smile biatch, it's the best you can do.

Asså du går mig på nerverna.
Jag vet inte ens vad jag ska säga ,
men fan.. orka va du.

Yeye, jag skulle igentligen bara vara hemma och "bara vara" idag. Men så blev det inte nä. Carro ringde mig precis och ville att jag skulle komma ner och kolla film. Så varför inte :) Det är alltid kul o va med min bejb! Hon hade tydligen massa saker att berätta. Det är alltid ngt nytt! ;] weeey. Igår så var jag med "det arbetslösa gänget" , och Konrid&Konrad kom in en stund på slutet också. Det blev ett jävla liv. Hahaha. Det går inte annat än att flumma när man är med er flickor :] Ni är bara för bra.  
Ha en bra kväll. Pouuuuuss <3




torsdag.

Orkade ej skriva igår när jag kom hem, så kan väl sammanfatta gårdagen lite idag ist. Först blev det fika med Elin, Linn, Sinan, Sandra, Vera, Ida och Louise (y) mycket mysigt var det. Kul att träffa er igen babe's! Sen åkte jag med tåget till min älskling. Var där  till typ 9 kanske & sen skjutsade sötnosen hem mig. Jag älskar dig <3 Det var väl typ min onsdag. men nej, jag glömde en sak. Jag skrev ju i förrgår om att jag sökte jobb, dom ringde redan igår om att dom ville att jag skulle komma på ett personligt möte. Wohoi , det är som personlig assistent. Perfa. Ska dit på lördag morgon. Hoppas det går bra. Yeye, då var det torsdag då. Ska städa och tvätta hela förmiddagen. Sen ska jag åka till stan och träffa ibe , min babe. Vi ska fika. Det var typ 1458 år sen jag var med henne så det ska bli skoj :) Efter det ska jag åka till ida. Tjejkväll (y) Hohi va kul det blir. Föresten, jag har beställt tid för att klippa mina toppar nue också, och färga utväxten. Den 26e blir det. Och sen den 29e blir det ju hårförlängning. Kalasbra asso :D


Ha en bra dag. Skriver mer sen kanske, Ciao <3


Go'kväll :]

Har varit i stan med Nathalie, Samantha, Elin & Heidi idag (y) träffade Anh och Cheerise en stund också.
Shoppat har jag också gjort,

- en lite längre t-shirt.
- ett svart skärp med guldigt spänne
- armband. leopardmönster ;r grrr
- diadem. leopardmönster (y)

Jag beställde tid för hårförlängning också. Så det ska jag göra den 29e :) Sen kom mamma o hämtade mig i stan, för vi skulle åka o köpa spån till tjockis. huehue hon är så söt (: hon sitter här i mitt knä nu, cpnyfiken på vad tangentbordet är för något ;S och hoppsan helt plötsligt gick tjockis på alla knappar och ojdå så stängdes datan av. Hm yeye , så kan det vara (a) haha. Nu har jag suttit här vid datan en stund och sökt jobb. Sökte faktiskt 6 st. Duktigt va? ;] huhu. Jag måste ha heltidsjobb, jag står inte uuuuuuut längre. Imorgon åker jag till min älskling. Saknar ihjäl mig varje gång jag inte är med honom ;| Ska fika med snyggingen Sanela imorgon också (L) hohi kulkul.  
Se ya later aligator , puss / äni  


kärlek.



Jag älskar älskar älskar dig!
Du är det absolut bästa i mitt liv. Jag hoppas och ber att jag alltid har dig. Du är den som får mig glad. Du lyser upp min dag älskling. Jag är så glad att det är du och jag. Jag vill aldrig förlora dig. Vi har haft våra bråk och våra tjaffs men det blir alltid bra lika fort igen. Men det är så det är. Älskling, det du&jag har är äkta kärlek. Jag kommer alltid älska dig.
Vad som än händer (L)

sånt dära ..

bäst just nu;
x hösten har kommit. ooooch det innebär MYS !
x sköna hemmakvällar.
x filmen "dumpad" se den!
x mina närmaste.
x min älskling.

sämst just nu;
x det är ELVA dagar kvar tills jag får min lön ;oo
x jag är sämst på att söka jobb.
x att elin ligger och snarkar på mitt golv. Det är omöjligt att väcka henne ;D 

just nu önskar jag;
- att min älskling var här.
- att jag fick min lön!
- att jag vann på lotto eller ngt (a



dagens att göra lista ;

- städa! bombnedslag ;S
- städa hos tjockis. 
- åka till stan och fika med elin & nathalie. (y) 
- shoppa lite ? 
- åka till mormor.
 


:)

Tjabba tjena hallå .-

Dagen har varit helt okaij. Har varit i Alingsås med Elin & Sylvia. Sen stack jag och elin till mormor och kekade chukladbollar och drack kaffe (y) mormor, chokladbollar, & kaffe - can it be better ?! nonono. Haha . Efter visiten hos mormor åkte jag och elon o hyrde film , "dumpad" Den verkar riktigt bra faktiskt. Ska se den snart. Skulle sett den för länge sen igentligen, men så blidde det icke. Har snackat med min älskling i flera timmar istället. Så får det bli när man är så långt ifrån varandra :/ ysha. Men det blir det säkert ändring på en vacker dag ? eller va säger du elin ; ) ? hohi. På onsdag ska jag och elin åka till trollhättan. Ska till studion med gazmend (y) Vi kanske ska spela in en låt med honom haha. Aldin ska med också. Vi 4 is the shiet asso ;D haha. Gazmend's låtar finns på znapmusic.com/2crime för er som ville veta. Yeye på tal om annat så ligger elin på mitt golv med min laptop och kollar massa cp sidor och är allmänt flummig. Tack bebis , för att du alltid får mig på bra humör (L) aj löööv jo. Själv sitter jag här med tjockis i knät och skriver på bloggen ;| ye annaaa , life ?


1; är du singel nu? Nejnejnejnej! :]
2; föredrar du långa förhållanden ist för massa strul hit o dit? ja
3; är du redo & satsa på ett förhållande nu? jag har ett förhållande.
4; har du haft sex? japjapp
5; har du en kk? lätt! Elin ;r
6; har du kört oskyddat nån gång? "kört" ?
7; har du playat någon nångång? huehue närå.
8; har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Ja, faktiskt.
9; har du någon kille/tjej på g nu? som sagt.. jag har kille.
10; skulle du vilja ha sex med en kändis? nääärå
11; vem vill du helst ha med isåfall? -
12; har du haft sex med någon när någon kommer in i rummet? :)
13; haft sex på fyllan? :)
14; sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? absolut!
15; sparat något från ett gammalt förhållande? näpps
16; somnat gråtande pga kärleken? ja
17; varit på en blind date? näe
18; varit otrogen? nä!


FAMILJ/BOENDE.

1; bor din mamma och pappa tillsammans? ja
2; har du några syskon och isåfall vad? 1 syster & 1 bror
3; bråkar du ofta med din mamma/pappa? det händer.
4; hur bor du (villa, lägenhet osv)? villa.
5; har du eget rum? japjapp
6; vilken färg har du på tapeterna? svart/vitt
7; brukar du måla på väggarna? naej.
8; har du en tv i ditt rum? mmm
9; stor eller liten säng? sådär fan
10; är dina syskon jobbiga (om du har några)? ibland


KOMPISAR.

1; har du nån bästa vän? ja, världsbäst också!
2; är du ofta med dina vänner? jepp
3; va brukar ni hitta på? olika
4; bästa minnet med en nära vän? det finns typ 1262784!
5; säg namnen på några riktigt bra vänner? ingen nämnd, ingen glömd.
6; kan du vara dig själv med dina kompisar? sjklart
7; har du hatat din bästa vän? never
8; sa du då upp kontakten med han/hon? -
9; hur längesen var det och är de så fortfarande? -
10; har du alltid kul med dina vänner? jahadå!


SISTA SOM.

1; tjejen du fick en puss av? sylvia tror jag :]
2; sov med dig i samma säng (förutom dig själv)? min älskling (L)
3; du delade ett riktigt skratt med? elin!
4; du gick på bio med? kmr inte ihåg.
5; du höll i handen? min älskling (L)
6; du gick på stan med? elin
7; delade en pizza med dig? hm , gazmend tror jag ?
8; du ringde? mormor
9; skicka ett sms till dig? min älskling (L)
10; du kramade? sylvia


ÖVRIGT.
1; har du nånsin smygit ut utan lov? jap
2; brukar du tjuvkika in i andras fönster? haha, alltid (a)
3; längtar du till sommarn igen? ja lätt
4; när du tittar dig i spegeln, vad säger du då? grr ;D
5; hur svarar du i telefon? beror på vem det är, typ ; hallå lr aare är bengan ! (;
6; vill du ha barn? ja
7; har du gjort något olagligt? ja.
8; vill du så får du gärna berätta vad? -
9; har du några tatueringar/piercingar? piercing i läppen, näsan & öronen.
10; hatar du någon riktigt mycket just nu? MMMM
11; bäddar du ofta sängen? måste faktiskt ;oo
12; vad gör dig riktigt glad? vänner & älsklingen <3
13; går du i kyrkan? näpp
14; gillar du att sjunga? ja , sjunger 24/7
15; har du egen dator? mm
16; hur mår du idag? bra & fint ;]
17; vilken klass går du i? ingen ;>
18; har du mycket pengar just nu? njaee
19; är de jobbigt o svara på frågorna? sådär
20; hur mycket är klockan nu? 00:26

Jahaja , nu ska vi kolla filmen & keka lite mackor (y)
Ha det schöööönt <3


Jag älskar dig.

Har varit med min älskling hela helgen.
Vi har haft Picknick, varit i Ullared, haft myskväll
och massa annat. Helt underbart!
Te dua mas shumti. du&jag mot världen älskling (L)
 
-

Jahapp, då var det söndag igen. Lika tråkigt som vanligt. "/ euch , allt är så segt o jobbigt. Yeye, man kan inte alltid ha kul. Föresten, jag var inne på Forever21 innan. Hittade lite saker som jag tänkte beställa när jag får lön; 

           
      
 


Jag gjorde en to do lista innan också (a) ;

- Klippa topparna och färga håret.
- Köpa träningskort på hälso!
- Solasolasooola. har aldrig varit vitare än jag är nu (a)
- Hitta ett par nya skor. mååååste
- Shoppa, <3
- Hårförlängning. yeeeey (;
 

Nu ska jag gå upp o laga lite mat. Ha det skönast sålänge ;*



jorden gå under ? ;O

Tjenixen. Allt bra? Jofan det är bra vettu.
Idag när jag vaknat ringde zhara mig;
a; aa men vi hörs sen.
z; mm om inte jorden gått under.
a; VA ? va sa du?
z; ja, det står om det överallt. dom har
typ gjort ngn grej för att kolla om big bang osv.
a; JAJA va du ljuger.
z; NEJ JAG SVÄR.
a; är det första april idag eller ngt?
z; de är sant anni, men vi hörs sen ..

Haha jag blev stenrädd så jag var tvungen att kolla varenda jävla internet sida och läsa om det.  Jaja, man får tro vad man vill. Jag stack iaf in till stan i regnet och tog en fika med mina korvar nämligen Linn, Elin, Erica & Vero . Goa flickor dedära (y) huehue. Linn har föresten tatuerat sig. Riktigt fränt blev det! Sen drog linnsan hem och vi andra gick vidare till stan. Hittade ingenting. Så tråkigt. Det är alltid så, när man har pengar så hittar man ingenting men ändå försvinner pengarna fett snabbt. hm ? jaja så äre. Senare så hängde jag med elin och hennes mami och kollade på tapeter på rusta. Hon hitta en jättefin faktiskt.  Bra val bby (y) . Jag köpte iaf ngn smink grej man kunde ha smink i, och två toffifeeförpackningar till min älskling för han bokstavligt talat dör för toffifee. tänkte överraska honom lite haha. Köpte en present till honom igår. Men det säger jag inte vad det är. Han kanske ser det här (a) haha.


Yeye , nu ska jag upp o dricka lite kaffe och ringa min bby <3

ha det schöööönt ! bye 


 
lloyd - sweet dreams (L)


Yeah , Im cuuuwl ?

Haha tjenare. Nu har jag också gjort en blogg. Precis som nästan alla andra. Yeye, just nu så händer det inte så mycket i mitt liv. Hoppat av skolan, jobbar lite då&då, är med vänner och min älskling. För alla som inte vet anledningen till att jag hoppade av skolan så kan jag väl ta att berätta det nu. För det första så hade jag ganska mycket frånvaro, och då blir ju betygen automatiskt inte så jättebra. Men min lärare, eller ah klassföreståndare som det kallas sa att jag kommer klara allt i trean så jag lovade mig själv att jag skulle fixa allting och bli en riktig pluggis (a) haha. Men icke sa nicke, så blidde det inte. I mitten på sommarlovet fick jag ett brev hem från skolan ; 

På grund av hög frånvaro och otillräckliga betyg så kan du tyvärr inte börja trean.
Du är välkommen att börja tvåan i klass hr07c den 25/8 osv osv.


Ja, ungefär ngt sånt stog det. Jag fick en jävla chock. Hallå ? Ingen varning, ingenting.  Jaja, nu har det blivit som det blivit och den skolan har ingen koll på någonting. Thats it! Jag tänker iallafall inte börja om tvåan ;O Jag har redan gått tre år, och två år till.. Hell no. Okey, studenten&balen och hela fadderittan är ju tråkigt att missa. Men jag får tänka på annat ist.
Så som jobb och annat. Jag ska jobba ett år nu innan jag början plugga igen eftersom man måste vara 20 för att börja på Komvux. Skum regel men men.. Har jobb inom hemtjänsten men det är bara i Poolen så dom ringer när dom behöver hjälp. Bättre att ha ett fast jobb så man vet .. Håller på att söka massa andra jobb också men det är ju inte det lättaste precis. Jaja , det var väl allt för mig för idag. Skriver mera imorgon.
Ha det skönast , Ciao ;*
 


RSS 2.0